10e CAIW Halve Marathon

Door omstandigheden is de halve marathon van Den Haag voor mij niet doorgegaan. Omdat ik toch in vorm ben, heb ik gezocht naar een andere 1/2 marathon die rond deze tijd gehouden word. En jawel, gevonden! Naast de deur nog wel: de CAIW Halve Marathon van het Westland. Vandaag heb ik mijn startnummer binnengekregen: 547.

Dus al je aanstaande zaterdag een bezweet mannetje ergens achteraan het veld over de finish ziet komen, dan ben ik dat dus. Mijn laatste en snelste tijd (die van Rotterdam afgelopen september) was 02:09, maar ik verwacht niet dat ik dat deze keer ook gaat halen. Wordt vervolgd

Update: Eindtijd na correctie: 02:05 (4 min van mijn snelste tijd afgehaald!!)

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “10e CAIW Halve Marathon”

Reacties zijn gesloten.