110% Anti Radio 538

Ik snap niet hoe die radio zender zo groot is kunnen worden en Radio Westland van de kabel moet!

Luister nu vanaf maandag naar 538 op mijn werk, omdat iemand zo vrolijk is geweest om het aan te zetten. Ik sta van 8 uur tot 5 uur/ half 6 op een kar in te draaien. Meestal sta ik alleen dus je moet wat, je gaat naar de radio luisteren. Yeah! U2 – Vertico! Heerlijk nummer vind ik het. Beetje ochtend gelul maarja dat hoort erbij. Natascha beddingfield – unwritten, Linkin park feat. JayZ – encore, Blof – Dichterbij dan ooit, ook helemaal goud. Zo gaat het dan even door. Met van alles wat.

*Pauze*

Je stapt de kas weer in en dan hoor je een jingle: “De hits van 538! JayZ Feat. linkin park, Natascha beddingfield en, jawel, Usher” Ik sta weer op mijn kar, hoor ik weer hetzelfde rijtje langs komen! Het zijn stuk voor stuk goede platen, MAAR DAN NIET 6X OP EEN DAG!!! Hoe meer een platen baas betaald hier vaker hij gedraait wordt! Ik wil niet weten hoeveel deze hebben betaald! Ook die “leuke” grapjes van die DJ’s bij 538! Het is totaal niet grappig en dan schalt hun lach door de speakers, alsof ze hem nog even een tikje harder zetten. Dat allemaal bij elkaar, daar ga je je flink aan ergeren!

Radio Westland daarin tegen, die draaien veel verschillende platen en niet 6x dezelfde. Hooguit 2x! Radio Westland moet natuurlijk zijn platen een beetje gaan aanpassen, want niet iedereen kan de kromme jongens waarderen! Kan het gewoon niet begrijpen dat 538 nog bestaat en Radio Westland weg is.