35 kilometer en 7,5 uur verder….

…. ben ik vandaag weer thuis gekomen van een wandelronde. Om de 4daagse te lopen moet er natuurlijk wel getraind worden. En vandaag hadden we het illustere idee om een kilometer of 30 te lopen. Het zijn er iets meer geworden, en ik kan je zeggen, het valt tegen. Nu is dit waarschijnlijk de langste afstand die ik in mijn leven aan 1 stuk door gewandeld heb. En dan te bedenken dat we over 6 weken 50 kilometer per dag doen. Dat is 10 uur looptijd per dag. En ik vond vandaag al lang..

We hebben een schema gemaakt van 2x per week wandelen om op die manier de benodigde soeplesse te krijgen. Er moeten nog behoorlijk wat trainingskilometers gemaakt worden want dat kruisje zal en ga ik mee terug sleuren vanuit Nijmegen! Maar nu eerst mijn voeten de hoognodige rust geven.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “35 kilometer en 7,5 uur verder….”

  1. Nee, ik had zondagavond best last van mijn voeten, maar dat was maandag weer hersteld.

Reacties zijn gesloten.