Acda en de Munnik concert

Eergisteren zijn we naar een concert van Acda en de Munnik geweest. Ik ben al jaren een groot fan van deze mannen. Het concert was in De Doelen en bestond uit veel nieuwe nummers. Er werden ook een aantal klassiekers gespeeld, en dat was gewoon bijzonder leuk. Het nummer "Lopen Tot De Zon Opkomt" -wat een favoriet van mij is- speelde Paul de Munnik met alleen piano en zang, geen gedoe, alleen muziek. En daar kreeg ik werkelijk kippenvel van!! Gisteren is net de nieuwe CD van hun bij mij bezorgt, dus nu kan ik alle liedjes nogmaals op het gemak luisteren.

Het blijft mooi zo’n optreden.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “Acda en de Munnik concert”

  1. Lopen tot de zon komt vond ik idd een erg mooi nummer en live is hij nog beter !

    Ik ben weer een ervaring rijker en ik heb er absoluut geen spijt van šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.