Alkmaar krijgt drive-in supermarkt

ALKMAAR – Boodschappen doen zonder de auto uit te komen is vanaf volgende maand mogelijk in Alkmaar. In de Noord-Hollandse stad opent Foodfactory op 21 september de eerste drive-in supermarkt.

Klanten die vooraf een bestelling via internet hebben gedaan, kunnen die boodschappen afhalen bij de supermarkt. Na aanmelding krijgen zij een plek aangewezen in de ondergrondse parkeergarage, waarna een liftje de boodschappenmand aflevert. “En dat allemaal in vijf minuten”, zei directeur L. Holleman zaterdag.

Foodfactory is sinds oktober 2003 actief in Alkmaar. In Enschede heeft de onderneming ook een supermarkt, maar daar zal geen drive-in van worden gemaakt. “Hier in Alkmaar is de parkeergarage van ons, in Enschede is dat niet het geval”, zegt Holleman.
(nu.nl)

Dat is nog eens een goed concept! Die moeten ze ook maar eens hier introduceren. Dat lijkt me geweldig, nooit wat vergeten, mega efficient boodschappen doen en deze service kost 2,50. Vind ik allersinds redelijk, dat zou ik er wel voor over hebben. Je hebt het waarschijnlijk al uitgespaard door niet de boodschappen bij een “dure” supermarkt te doen.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one