Apple waarschuwt voor iPod in combinatie met Vista

Appart verhaal, voor mijn idee laat Apple een steekje vallen. En dat net op het moment dat ik een vista licentie en een iPod aan wil schaffen. Ze doen het expres!!!!

Apple heeft een reparatietool voor iTunes-gebruikers uitgebracht die problemen ondervonden na het upgraden naar Windows Vista, en vraagt hen die dat nog niet hebben gedaan om op de volgende iTunes-versie te wachten.

Naar Vista upgraden van Windows 2000 of Windows XP kan tot gevolg hebben dat bij iTunes aangeschafte tracks dienst weigeren. Daarnaast zijn updateproblemen gerapporteerd met iPod-modellen waarbij de 'Enable Disk Use'-functie is ingeschakeld, en tevens met contactlijsten en kalenderinformatie. Een ernstiger probleem is dat gebruikers die hun muziekspeler van de computer ontkoppelen via de 'Safely Remove Hardware'-mogelijkheid in de Vista's system tray, met een corrupte iPod kunnen komen te zitten. Apple wijst erop dat het veilig verwijderen van het apparaat altijd kan met de 'Eject iPod'-opdracht in het iTunes-menu. De iTunes-update zou 'binnen enkele weken' verschijnen. Naar verluidt hebben enkele gebruikers hun liedjes probleemloos onder Windows Vista kunnen spelen door bij de eigenschappen van het iTunes.exe-bestand de optie 'Run this program as an administrator' te selecteren.

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

3 gedachtes over “Apple waarschuwt voor iPod in combinatie met Vista”

  1. Dit kan je je ook afvragen waarom Microsoft SP1 al aangekondigd heeft terwijl ze Vista pas net uitgebracht hebben.

Reacties zijn gesloten.