Cisco Euro Challenge 2004

Samen met een paar collega’s hebben we de Cisco Euro Challenge 2004 gedaan. Men neme 60 teams uit verschillende landen, 2 dagen, de duitse alpen, wat conditie en gezond verstand en voila: 1 challenge. Dus samen met Paul, Roel, Ronald, Erik en ik zijn we van start gegaan.

De samenvatting: Het was heel erg vermoeiend en heel erg gezellig. In het begin hadden we nog een beetje het idee dat we nog een kans zouden maken, maar zodra we de -fanatieke- competitie zagen, zijn we daar maar snel vanaf gestapt. Uiteindelijk zijn we 41ste geworden. En dat is eigenlijk best goed voor een eerste keer met de ‘foutjes’ die we gemaakt hebben.

Op de website van challenger world kun je mooie foto’s vinden. En we hebben zelf ook een paar plaatjes gemaakt. Hierbij de foto’s. (tip: klik op [slideshow])

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “Cisco Euro Challenge 2004”

  1. Feel the fat burn baby!!!

    Drink beer!!

    And feel the fat burn again!

    More beer!!

  2. Omdat je hier alleen foto’s ziet van de momenten van ontspanning zou je haast gaan denken dat we alleen bier gedronken hebben… Nou beste kijker, niets is minder waar! Ik ga zo proberen of ik de trap nog opkom, anders slaap ik vannacht beneden op de bank šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.