dagindeling doordeweekse zaterdag

Wat doet een Kees nu op een doorsnee zaterdag? Eigenlijk niet veel bijzonders. Als eerste begint een kees om 6:30 met een klein uurtje hardlopen. Dat is met deze luchten heleaas op bijna geen ander tijdstip te doen. Rond 08:00 komen de hulptroepen aan om met de bezigheidstherapie te gaan beginnen. Een achterpui slopen is een uitstekende klus voor een zaterdag ochtend. Dus een stukje muur eruit slaan, puin naar de grof vuil rijden (En ja ja, er passen 2 [twee] kruiwagens achter in mijn Duplo!! Toch een wereldbakkie hoor. Dat soort werk doe ik natuurijk, domme kracht dat lukt mij uitstekend.
Dan het glas er ruit voor ruit voorzichtig uitslaan en opruimen. Dat valt trouwens wel tegen. Toch nog een flinke snee in mijn bovenbeen gekregen ondanks dat ik zo voorzichtig deed. Alle hout en de deur van de muur afgetrokken en weggebracht. Als afsluiting stofzuigen en schoonmaken. Zo, en toen was het even na 12:00. Dan kan ik beginnen met mijn huis WEER stofvrij te maken en de wekelijkse boodschappen naar binnen te sleuren.
Ik zou me eens vervelen zeg… En jawel, om de beleving helemaal compleet te maken: hier de foto's.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

3 gedachtes over “dagindeling doordeweekse zaterdag”

  1. Kees waar haal jij toch altijd die energie vandaan ? šŸ™‚

  2. Hardlopen, lezen en een beetje ontspanning en veel lachen. Als je je lichaam, hersenen en geest een beetje in balans houdt, dan kun je heel erg veel aan en hebben. (dit is de korte versie) Om snel energie op te bouwen raad ik iedereen hardlopen aan, werkt goed!

Reacties zijn gesloten.