de laatste tentamen periode

Op het moment ben ik bezig met mijn laatste tentamen periode van dit school jaar. Ik ben blij als het erop zit, een beetje ben ik toch wel aan school-vakantie toe. Het studeren is wel leuk, maar na 10 maanden achtereen geleerd te hebben, is een rustperiode van 2 maanden ook wel erg lekker.

Dus mijn laatste tentamen periode. De eerste 2 tentamens waren voor mij ook gelijk de zwaarste. Ondernemingsrecht (een her!!, mijn eerste dit jaar) en algemene economie. Ondernemingsrecht had ik afgelopen dinsdag en dat ging lekker. Een voldoende verwacht ik wel. Pfff.. da’s mooi, anders had dat tentamen tussen mij en mijn propedeuse gestaan. En vanavond had ik het tentamen waar ik het meest tegenop zag. Niet omdat het het moeilijkste is, maar omdat het zo ontzettend VEEL is (en ik mij een beetje in de hoeveelheid stof heb vergist). Dus ik heb een keuze moeten maken tussen 2 delen om te leren. Ik heb 1 deel geleerd, in de hoop dat ik daarover voldoende vragen zou krijgen om een voldoende te halen. Had het tentamen over de andere helft gegaan….. dan had het een her geworden.

Dus shaking naar het tentamen toe….. en YES!!!, er werdt alleen over het ene deel gevraagd!! oh yeah, oh yeah. Dat is dus een voldoende, dat kan echt niet anders. (positief blijven denken kees)

Ok, volgende week nog 2, boekhouden en wiskunde, en dan de maandag daarop de laatste: bedrijfscalculatie. Ik moet aan ieder vak nog zeker wel wat doen, maar het is behoorlijk te doen.

En dan …. ja ja… mijn propedeuse. Toch lekker hoor. šŸ™‚

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one