De verkiezingen

De verkiezingsstrijd is weer begonnen. Het is dan altijd leuk om te zien hoe de heren politici de arena betreden. Omdat de verkiezingsstrijd er eentje van woorden is, worden er dus veel woorden naar elkaar gegooid. Wat ik een hele grappige vind, is dat als je links (PvdA) zou stemmen, dat dan ons zuurverdiende geld aan sociale zaken uitgegeven wordt. Met andere woorden, de staatsschuld loopt op. Nu is er een journalist geweest die het een en ander uitgezocht heeft.

http://www.sargasso.nl/archief/2005/08/23/staatsschuld-begrotingstekort-en-de-linkse-kabinetten/

Ik zou zeggen lees je even in, en trek je eigen conclusies. Begrijp mij goed, ik ga het hier niet hebben over mijn politieke voorkeur, daar heb ik een privé mening over, maar ik wil hiermee aangeven dat het verstandig is dat je even verdiept voordat je zo maar wat zegt.

Het hete hangijzer zal waarschijnlijk de hypotheek rente aftrek worden, en daar ben ik als huisbezitter toch wel erg benieuwd naar. Daarnaast heerst er een algemene ontevredenheid over onze multi-culturele maatschappij, en de antwoorden hierop lijken mij ook erg interessant. En tenslotte, wie willen wij Nederlanders als minister president: Balkenende of Bos? Let the games begin!!

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “De verkiezingen”

  1. Iets wat pro PvdA is en als bron de PvdA heeft vind ik altijd een beetje twijfelachtig… Maar dit zou natuurlijk heel goed kunnen.

Reacties zijn gesloten.