De wereld van mij

1.

Wisten jullie dat de kleur aardbeiroze bestond? 

2.

Deze kleur wordt namelijk gebruikt voor de zogenaamde lady phones.  Dit zijn speciale mobieltjes alleen voor vrouwen. Met ingebouwd boodschappen lijstje, speciale ringtones, makeup-spiegel en een menstruatie kalender. Deze geeft ook aan wanneer de meest vruchtbare periode

begint. Veel gebruikt ook wordt de 'mobile beauty box'. Aan de hand van een

portretfoto is een beeld te krijgen van hoe je eruitziet met een andere

kleur haar.

3.

Als je nu een parkiet hebt die verkouden is (het kan) dan moet je hem water met daarin opgelost Dextro Energie geven, schijnt te helpen zo hoorde ik van iemand op school die me een Dextro Energie aanbood die eigenlijk voor zijn parkiet was.

4.

Marketingsvrouw van het jaar 2005/2006 wist ons te vertellen dat KPN zogenaamde gold members kent. Dit zijn mensen waaraan flink geld wordt verdient. Als deze de klachtenlijn bellen komen ze niet in het standaard call center terecht maar worden ze doorgelinkt naar een apart call center met een aantal telefonisten. Deze telefonisten mogen bij klachten speciale aanbieding doen aan deze gold members, bijvoorbeeld de volgende dag een nieuwe telefoon in de brievenbus. Het tegengestelde is er ook, koop je 1x in het jaar €10,- beltegoed en bel je naar het callcenter dan wordt je express langer in de wachtrij gehouden, want dan zijn ze je liever kwijt dan rijk. Ook gebruikt KPN software die bijvoorbeeld kan voorspellen wanneer jij een abonnement gaat opzeggen, en die software heeft 80% kans dat hij gelijk heeft. Dus op dat moment gaan ze jou leuke aanbiedingen doen zodat je toch maar bij KPN blijft.

Wat een wereld.

Gepubliceerd door

carsten

internet dinges

2 gedachtes over “De wereld van mij”

  1. als er nou ook bij stond in welke periode van de maand ze het meest opgewonden is konden de mannen vast via bluetooth kijken wanneer ze mee naar huis mochten!

  2. klinkt als marketing. Over ALLES is nagedacht, net zoals in de supermarkt. En wij maar denken dat we keuzevrijheid hebben…

Reacties zijn gesloten.