Examenfeest Kees Diepstraten

Voor iedereen die dit leest:

Op donderdag 12 juli 2007 is de is de diploma-uitreiking van mijn HBO opleiding Bedrijfseconomie in het WTC te Rotterdam. Aansluitend geef ik een feestje ter ere van dit heugelijke feit! Dus…. als je op vrijdagavond 13 juli 2007 in de buurt van mijn huis bent, dan ben je van harte welkom om langs te komen.

Je hoeft niets mee te nemen het diploma zelf is voor mij al kado genoeg šŸ˜€

Het is wel praktisch als je laat weten of je komt in verband met drank, eten, etc. Het is dus eindelijk zover, ik geef een officieel examenfeestje. 10 jaar later dan de bedoeling was, maar zeker net zo gemeend.

Komt allen mijn eerste echte diploma bewonderen!!

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

4 gedachtes over “Examenfeest Kees Diepstraten”

  1. Ja die is zeker wel gaaf
    Met dit soort tekeningen heb ik nou absoluut geen moeite

  2. Oeps verkeerd stukje die had bij de graffiti moeten staan
    maar goed ik kom wel op je feest kees

  3. Weet niet precies of het de bedoeling was dat je hier moet opgeven of je komt of niet maar de TWEE reacties die ik hier zie blijken ook nog van

  4. Dus dan doe ik dat ook maar. Dan lijkt het alsof er AL vier reactie zijn maar wij komen. Lijkt erop dat ik dit weekend thuis ben. Tot dan

Reacties zijn gesloten.