Film: Alexander

Gisteren zijn we naar de film “Alexander” geweest. Ik heb een groot hart en kan een film toch meestal wel waarderen, maar deze film vind ik toch wel heel erg slecht. Hij duurt te lang, veel te veel overdreven bloederige scene’s, een erg langdradig verhaal en ook de cast komt slapjes over.

Dus was er werkelijk helemaal niets goed? Ach, misschien dat we nu wat meer weten van het leven van Alexander de Grote, maar ik denk dat een discovery documentaire daar ook een prima beeld van weet te geven.

De trailer was goed, maar de film dus niet. Been there, done that. Afgesloten hoofdstuk. Ach, je weet het pas als je het meegemaakt hebt nietwaar.

Binnenkort maar kijken waar Oceans twelve draait, want die schijnt wel heel erg goed te zijn.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

3 gedachtes over “Film: Alexander”

  1. Tsja er zijn ergere dingen in het leven. Het verbaast me dat je nog niets over de ramp hebt gezegd in de indische oceaan. Daar valt deze film bij in het niets.

  2. Er zijn inderdaad ergere dingen in het leven. Maar om te voorkomen dat er meer mensen voor niks naar deze film gaan, is het toch een handige waarschuwing.

  3. Dat klopt lampje, je kunt je geld dan ook beter overmaken naar giro 555. En ik zit al een tijdje te dubben of ik wel of niet wat over de ramp zal schrijven. Laat ik het maar wel doen.

Reacties zijn gesloten.