Fortis bruggenloop 2006

Morgen doe ik de Fortis Bruggenloop in Rotterdam. Deze loop is 15 kilometer lang, en gaat over een aantal Rotterdamse bruggen (DuH). Ik heb mijn startnummer van de week binnen gekregen, dus als je morgen nu een klein bezweet mannentje in het (waarschijnlijk) zwart met startnummer 2688 langs ziet lopen, dan ben ik dat dus.

Dit doe ik een een beetje als voorbereiding op de City-pier-city loop van Den Haag (een halve marathon) die ik samen met een collega van mij ga lopen. Deze is op 25 maart, dus we kunnen ons nog een beetje voorbereiden.

Update 1: ik heb er 1:24 over gedaan, de foto’s volgen nog.

Update 2: [[popup:p2260031_small.jpg:foto1::left:1]] /[[popup:p2260037_small.jpg:foto2::left:1]] / [[popup:p2260049_small.jpg:foto3::left:1]] / [[popup:p2260050_small.jpg:foto4::left:1]] / [[popup:p2260054_small.jpg:foto5::left:1]] (De gallery doet het nog steeds niet, dus dan maar even zo)

Het was erg lekker weer om te lopen. De meeste hadden zich warm aangekleed, maar toen het zonnetje doorkwam was het gewoon warm! Mijn handschoenen had ik dan ook na een paar minuten al uitgedaan. De sfeer was goed, de mensen waren leuk en het was eigenlijk gewoon een lekker ontspannen zondag-ochtend-gebeurtenis. Voor mijn gevoel ging het lopen ook lekker soepeltjes. Alleen had ik de eindsprint te snel ingezet, zodat ik de laatste 500 meter niets meer over had. Ging ik toch nog stuk over de finish. De volgende wordt de city-pier-city loop in Den Haag. Dat is dan een 1/2 marathon en ik heb er nu al zin in!

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

4 gedachtes over “Fortis bruggenloop 2006”

  1. Esther, leuk log heb je šŸ™‚ En die tijd van jou: 1:10!! Daar kan ik alleen van dromen. Ik lees dat je ook helemaal los gaat op de city-pier-city loop.

Reacties zijn gesloten.