Fortis Bruggenloop 2007

Vandaag voor de tweede keer de Fortis Bruggenloop gelopen. Vorig jaar was het mijn eerste loopwedstrijd ooit. Die heb ik toen in een fatsoenlijke tijd van 01:24 gelopen. En als je eenmaal ergens een tijd voor hebt neergezet, dan (mannen eigen) probeer je daar natuurlijk onder te komen. En JAWEL!! 01:22. De officiele tijd krijg ik nog binnen (ik heb zo'n chip op mijn schoen) maar het zal niet veel afwijken van deze tijd. Dit jaar heb ik er dus 2 minuten vanaf gelopen. MIjn startnummer was 801. Voor de mensen die op foto-jacht gaan.

Het ging overigens niet heel erg soepel. Veel wind, heel erg druk (3500 deelnemers) smalle paden. En niet te vergeten, gisteren 2 verjaardagen, een examenfeest, een kleine hoeveelheid alcohol en om 02:30 naar bed. Da's niet echt handig als voorbereiding. Ach, een kleinigheidje houd je altijd.

Dit was de voorbereiding van de city-pier-city loop over drie weken. Dat is een 1/2 marathon (21KM) en is toch net ff wat anders. Als die zo gaat zoals vandaag, dan overleef ik het wel. Ik zal wel de dag ervoor wat beter eten en ook mijn slaapquota in de gaten houden. Met de 15KM kun je nog wel een beetje doorbikkelen, maar met de 21KM gaat dat niet meer. Wordt vervolgd…..

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Fortis Bruggenloop 2007”

Reacties zijn gesloten.