Fortis Bruggenloop – versie 2

Afgelopen week heb ik mij weer ingeschreven voor de Fortis Bruggenloop. Ik vind het één van de leukste lopen, maar dat zal wel omdat ik een geboren Rotterdammer ben. Dit keer doe ik het samen met mijn broer. Hij moet meer aan sport doen, dus dit is een mooie reden. We lopen nu samen 3x per week ons trainingsrondje.

Vorig jaar heb ik de bruggenloop gelopen in 01:24, en voor de kijkers thuis, dat is best snel. Gemiddeld bijna 11km/h, dat is sneller dan ik gewoonlijk hardloop. De bruggenloop past mooi in mijn schema voor de City-Pier-City run. Dit was mijn eerste 1/2 marathon en die viel best tegen. Dus dit jaar wil ik deze nog een keer doen en dan liefst met het zelfde gemak als ik de 1/2 marathon van Rotterdam gelopen heb. Ach, je moet wat te streven hebben in het leven nietwaar.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one