Geslaagd.

Vanochtend heb ik mijn verdediging gehad en het viel tegen. Er zijn vragen op mij afgevuurd zoals:

"Zo mijnheer Diepstraten, in uw conclusies staan een aantal trends beschreven. Op dit moment zijn er andere trends gaande. Dit is niet in overeenstemming met uw conclusies. Kunt u dat verklaren?"

"Als we een willekeurige student dezelfde onderzoeksvraag meegeven en dezelfde onderzoeksmiddelen zoals de gebruikte tijdschriften, boeken en interviews, zou deze student dan tot dezelfde conclusie als U gekomen zijn en waarom?"

"U beschijft de gevolgen van de ontwikkeling van het internet. Enige jaren geleden resulteerde dat in de internet-bubble. Waarom denkt u dat u wel gelijk heeft?"

"Moeten bedrijven met uw beschreven visie nu al aan de slag? Verklaar waarom en hoe kan een bedrijf dit dan praktisch invullen? Moet ook de opleiding bedrijfseconomie aangepast worden aan uw visie en waarom?"

Maar ook door deze storm ben ik gekomen en ik ben dus geslaagd. Geslaagd met een 8!! Nu ben ik dus officieel Bedrijfseconoom en kan dus rekenen.

Na vier jaar van deeltijdstudie mij wat relaties gekost heeft, een uitgedund sociaal netwerk, nauwelijks vrije tijd en het plannen van je leven om de school heen, kan ik zeggen dat het erop zit. Het felbegeerde diploma is in bezit. En ja, ik ga een vlag kopen om letterlijk de vlag uit te hangen. Dat heb ik namelijk nog nooit kunnen doen en dat lijkt me geweldig. Tas eraan en trots kijken.

Update: Kees met vlag!

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

17 gedachtes over “Geslaagd.”

 1. Gefeliciteerd! toppertje helemaal goud met die vlag groot gelijk 🙂

 2. Goed gedaan Kees, hoezee!!!
  Zelfs Muira vond het zo een spektakel dat ze even kwam kijken.

 3. Geweldig gedaan! Het heeft wat uurtjes gekost maar dan heb je ook wat!
  Hele stoere foto! Kees vs. zon – Wie straalt het hardst!

 4. ik had niet anders verwacht 🙂
  welke vragen had je zelf verwacht??

 5. Van harte! Dit is niet meer dan verdiend. Met bloed, zweet en tranen! En nu: feest!

 6. Van harte gefeliciteerd Kees!!!
  Wat wordt je volgende opleiding?

 7. Heey Kees, van harte gefeliciteerd man. Nu voor een master traject gaan?

 8. Dank u allen! dank u. Om antwoord te geven op de twee meest gestelde vragen: Ja, er komt een feestje aan. Waarschijnlijk word het vrijdag 13 juli. Dat is de dag nadat ik mijn papiertje opgehaald heb En over dat doorstuderen, ja de wens is er, maar of en welke studie laat ik afhangen van de situatie op dat moment.

Reacties zijn gesloten.