HELP, IK HEB MIJN VROUW ZWANGER GEMAAKT!

Vooruit dan, omdat iedereen het nu ondertussen toch al weet, kan ik jullie als trouw leespubliek ook niet langer in het ongewisse laten. Het onweerlegbare bewijs van mijn mannelijkheid is geleverd: mijn apparaat en de daaraan ontsproten zaadcellen hebben datgene gedaan waarvoor ze bedoeld zijn: ik krijg nageslacht. 'Ik word vader!'

Het lag natuurlijk in de lijn der verwachting maar desalniettemin was het voor menigeen – mijzelf niet in het minst – een grote verrassing dat ik toch instaat bleek raak te schieten. Voor een keer in mijn leven ben ik wat sneller gebleken dan mijn schaduw, zoals mijn lieftallige echtgenote minzaam vaststelde.

5 gedachtes over “HELP, IK HEB MIJN VROUW ZWANGER GEMAAKT!”

  1. Gefeliciteerd!! (kadotip: speelgoed wat geluid kan maken šŸ˜‰ )

  2. Congrats, mooie laatste zin trouwens.

    Wanneer word de mini editie te wereld gelaten?

Reacties zijn gesloten.