Huur eens een tank

[[image:tank.jpg::right:0]]AMSTERDAM – Een huurauto is maar saai. Huur eens een tank! Een Engels bedrijf levert voor 2400 euro een witte gepantserde jongen voor de deur af.

De gevechtsmachine wordt nog opgetuigd met neonverlichting en er komt ook nog een jacuzzi in. Uiteraard met dvd, getint (kogelvrij?) glas, een champagnebar. In de gepantserde personenvervoerder is plaats voor acht.

Er is één probleem: ‘Tanks a Lot’ is alleen te huur in Londen. Het bedrijf had al een roze tank, maar die werd vooral voor grappen en alternatieve fotosessies gebruikt. Deze nieuwe tank is de patserauto bij uitstek. ‘Daar lach je zelfs de stretch Hummermee uit’. Maar ja in de Hummer kan je rijden… Deze zal waarschijnlijk niet vaak van de dieplader komen…  (telegraaf.nl)

Dit vind ik nog eens humor! Gaat je buurman/baas/collega/vriend/etc. naar een of ander fancy feest met een gehuurde limo om de helemaal de blits te maken, kom jij aan in een TANK en een verschrikkelijke grote glimlach. šŸ˜€ (meer info, als je toevallig in Londen woont en een paar stuivers over hebt)

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one