Ik ben fout, ik heb iets gedaan op Zondag!

Ik kan een heel uitgebreid verhaal gaan houden over de idiote partij die de ChristenUnie heet. Over de recente opmerkingen over homo-beleid, het nutteloze van het speciaal voor André opgerichte departement van Jeugd en Gezin en zijn nutteloze aanwezigheid in de politiek. Laat ik jullie er nou net even niet mee gaan vervelen. De volgende afbeelding lijkt me treffend genoeg. Of zoals de website GeenStijl weer eens treffend verwoorden, je zal maar homo zijn EN op koopzondag winkelen!

Klikt u maar!

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

Een gedachte over “Ik ben fout, ik heb iets gedaan op Zondag!”

  1. Terwijl het overgrote deel scheldt op de islamisering van Nederland schuift de christen unie even, ongestraft, hun extremistische ideeen over tafel….

Reacties zijn gesloten.