Intel versus AMD

[[image:intelamd.jpg::center:0]]

http://www.hardware.info/reviews/Intel_Core_2_Duo___Core_2_Extreme_Test/653/1

Het is zover, hij gaat eruit! Mijn zeker 10 jaar oude prive pc (AMD Duron 1200, 1024 EDO, 64 MB GForce2). Het pc-tje draait nog steeds prima, nu met Linux Suse daarvoor met Windows 2000 Pro. Wat mij altijd verbaast heeft is dat hij vaak gelijk of sneller was (met Windows 2000 Pro) dan veel andere nieuwere pc's. Misschien komt dat doordat het een zelfbouw doos was. Maar goed, ik ben hem zat! Er moet iets nieuws komen. Het viel niet mee om een keuze te maken tussen Intel en AMD, maar ik ben eruit! Het wordt een Asus P5B met een Intel Core Duo 2 E6600 – 2,4 Ghz- 4 MB, 1 GB DDR2 PC2-4200 en een Asus EN7600GS 512 MB.

Kees wanneer is er weer een LanParty? šŸ˜‰

6 gedachtes over “Intel versus AMD”

  1. Excellent choice… ik neem ook dezelfde CPU, nou vroeg ik me alleen af welk moederbord je hebt gekozen?

  2. Dan hebben we ongeveer eenzelfde systeem:P… Ik had ook die P5B uitgekozen… Misschien dat je een topic kan openen op het forum en een paar ervaringen ervan posten als je wil??….

  3. Deze review is al een tijdje uit en heb me echt zitten verbazen!! de 6600 presteert meesterlijk en klokt mega ver over (als je de verhalen moet geloven) een pracht aankoop!!!

Reacties zijn gesloten.