iPod Shuffle

Jawel!! Hij is binnen. Mijn eigen appel. De nieuwe iPod Shuffle. Dat ding is echt klein en licht. Wat moet je er verder van zeggen? Dat ie 15 gram zwaar is? Dat het geluid goed is? Dat je em ook als dasspeld kan gebruiken? Of dat ie gewoon über-geil is?

Hij is leuk en ik weet dat het eigenlijk totaal nutteloos is. Maar ja, dat zijn zoveel dingen. Voor de sfeervolle beeldvorming, hierbij [[popup:ipod1a.jpg:foto 1::left:1]] en [[popup:ipod2a.jpg:foto 2::left:1]] van het mini appeltje. Zo, en nu weer verder met Willy Deville luisten.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “iPod Shuffle”

  1. Hij is zeker gaaf en hopelijk binnen nu en een korte tijd ook in mijn bezit (hopen dat ik die wel snap dan) šŸ™‚

  2. als ik wist dat je van WIlly de Villy houdt, dan had ik wel 2 kaartjes kunnen regelen bij het luxor

Reacties zijn gesloten.