Lamborghini Miura

Zoals sommige mensen weten, heb ik mijn twee katten vernoemd naar Lamborghini’s. De oudste heet Diablo en is een kat. En de poes heet Miura. Hoe? Miura ja. Ik moet het wel altijd even spellen als mensen het voor de eerste keer horen. Maar goed denk ik dan, het is altijd beter dan "Pluisje" of zo.

De Miura was de grote doorbraak voor Lamborghini in de jaren 70. Het was eigenlijk de voorloper van de Countach (mijn favorite Lamborghini, maar dat was toch net even te lastig voor de naam van een kat). Na de Countach kwam de Diablo en die kennen de meeste mensen wel. Hierna heeft Lamborgini weer voor volkomen onuitspreekbare namen zoals de Gallardo en Murciélago gekozen.

Wat schetst mijn verbazing… Lamborghini wil de Muira opnieuw gaan uitbrengen!! Er is nu een demo model gemaakt en ze zijn de reacties aan het peilen. Persoonlijk vind ik het een hele stoere auto geworden met mooie retro-looks!! Dat wordt Heel Hard Sparen voor mij. Doet het trouwens ook leuk als behangentje op je desktop.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Lamborghini Miura”

  1. Leuk die Google ad onder de foto: “Goedkope Autoverzekering”, heb je wel nodig als je zo’n bak hebt aangeschaft. Hoewel dat ook wel mee zal vallen als je het zo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed kunt laten hangen.

Reacties zijn gesloten.