Lanparty 18

[[image:dsc06159.thumb.jpg::left:0]]Afgelopen weekend hebben we Lanparty 18 gehouden. Zoals gebruikelijk hebben we deze op de schietvereniging (hoe toepasselijk) in Maassluis gehouden. De sfeer was goed, het eten was goed (bedankt paps), de games waren goed, en iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Gewoon goed dus. Twee keer per jaar houden we deze lanparty, en het blijft gewoon leuk om te doen, al die jaren lang al.

Op dit weekend was ik op een missie: Kanonnenvlees. Hierbij kan ik vertellen dat ik deze missie ruimschoots volbracht heb. Wat zijn die lui snel zeg! Er zit inmiddels toch echt een generatieverschil (lees: niveauverschil) tussen mij en het jong geweld van tegenwoordig. Je wordt ouder Kees. (jajajaja)

De speciale dank gaat naar Werner voor het beschikbaar stellen en installeren van de razendsnelle server *bedankt Werner* en naar Carsten voor het maken en bijhouden van de lanparty website en het verzorgen van de e-mail *bedankt Carsten*. Goed gewerkt mannen, mijn complimenten.

Daarnaast natuurlijk alle mensen die belangenloos meegeholpen hebben met het opbouwen en afbreken van het geheel. Zonder die hulp zou het allemaal niet zo soepeltjes gegaan. Het was goed om te zien dat een groot aantal mensen vrijwel het hele weekend gebleven zijn. Dat maakt het toch extra leuk en je herkent zo wel de harde gamers.

En foto’s? Natuurlijk zijn er foto’s gemaakt. Voor een sfeerimpressie, klik hierrrr. Voor de spammers onder ons, je kunt helemaal losgaan op het forum. Aan allen, tot de volgende keer. Want een volgende keer komt er zeker.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “Lanparty 18”

Reacties zijn gesloten.