Links Nijmegen verklaart PC Hoofttractoren de oorlog

[[image:29391.1.gen.jpg::left:0]] Waar kunnen mensen zich om druk maken in dit land. In Nijmegen is er nu een parkeerverbod voor terreinwagens van kracht. Volgens sommige is afgunst de drijfveer bij de hetze tegen de terreinwagens.

Als ik de verklaring van de gemeente lees, dan kan ik mij daar wel iets bij voorstellen. En ik maar denken dat de politiek niet zo bekrompen dacht.

“Deze buitensporig grote auto’s horen niet in het stadsverkeer thuis. Maar ze worden nauwelijks gebruikt voor het berijden van zwaar terrein. Dergelijke aso-bakken zijn uitsluitend statussymbolen voor veelverdieners om lekker mee te gaan shoppen”, aldus GroenLinks-fractievoorzitter W. van Eck.

Zoals te verwachtten zijn eigenaren van terreinwagens woedend op de Nijmeegse gemeenteraad, die een parkeerverbod wil invoeren voor de terreinauto’s. De vraag rijst dan ook waar de grens gesteld wordt. Of wat de wet voorschrijft.

“Mogen Amerikaanse auto’s, bussen en bedrijfswagens dan nog wel parkeren?” Is dan natuurlijk de volgende vraag. Ik bedoel, kan volgend jaar de Mercedes S-klasse, de BMW 7-serie en de Audi A8 ook niet meer? Iedereen in een Kia of Deawoo!! Zo, dat houd het lekker overzichtelijk.

Wat een land is Nederland aan het worden. Of misschien denk ik te positief en zijn we het al. Het kost mij steeds meer moeite om nog serieus naar de mensen te kijken. Al die kortzichtigheid en egocentrische houding en daden van mensen, dat kan toch nooit goed gaan.

Veel mensen denken: Als ik het maar goed heb. En als ik het niet goed heb, dan zal jij het @*&%#$@& OOK niet goed hebben. En bedankt, landgenoten. Lijkt een beetje op voordringen in de file, ook zo’n nutteloze activiteit die door vele vol overgave gedaan wordt. En dan maar niet door hebben dat niemand daar wat mee opschiet. Het IQ van een ons’je plankton noem ik dat.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

3 gedachtes over “Links Nijmegen verklaart PC Hoofttractoren de oorlog”

  1. Maak je niet druk, jonge. Word je alleen maar sneller oud en grijs van.

  2. Ik dring ook altijd voor in de file. Als laatste invoegen en natuurlijk alle op en afritten nemen om maar zoveel mogelijk vooraan te kunnen rijden. Soms scheelt het wel šŸ™‚

  3. Afgunst, meer is het niet!

    Zoals alle andere van deze partij (Groenlinks) heeft nu ook W. van Eck nu iets gevonden waar hij mee kan schoppen!

    Gelukkig leven we niet in tijden van oorlog, dit soort/type mensen zijn de verraders van het eigen volk!

Reacties zijn gesloten.