Maak van December weer een feestmaand

[[image:img_3422_wince.jpg::left:0]]Ik ben er nu helemaal klaar voor! Er is een boekje uitgebracht hoe je de maand December kunt overleven. Dus die heb ik gelijk meegenomen en bestempeld als primair leesvoer. Er is nog net even de tijd om het boekje door te worstelen. De inhoud van het boekje is trouwens in het kort op de achterflap beschreven:

"Help! De feestdagen komen er weer aan! Geen stress: met behulp van deze praktische gids kom je de feestdagen ongeschonden door. Van slimme cadeautjes tot tafelschikking, van katerbestrijding tot goede voornemens: alles komt in dit handige boekje aan bod. Onmisbaar voor wie van de decembermaand dit jaar echt een feestmaand wil maken!"

Nou, laat die December nu maar komen 🙂

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

6 gedachtes over “Maak van December weer een feestmaand”

  1. En heb je al een goed voornemen uitgezocht? Wel zo makkelijk hoef je er niet eentje te verzinnen.

  2. Je haalt em gewoon bij de boekhandel. Ik heb het boekje inmiddels uit en de goede voornemens gaan met name over stoppen met roken en afvallen. Voor de rest wordt er aandacht besteed aan het plannen en volhouden van goede voornemens. Op mijn planning van goede voornemens staat wel een six-pack op mijn buik voor van de zomer. Voor de rest moet ik er nog even over nadenken.

  3. Naja bobsen!

    Kun je t niet alleen af 🙂 haha

    Kees succ6 er mee! :D:D

Reacties zijn gesloten.