Marco Borsato kleurt Arnhem rood

ARNHEM – De kleur rood overheerst in het Gelredome in Arnhem. Het concert van Marco Borsato heet Symphonica in Rosso en de zanger had gevraagd of iedereen in het rood wilde komen. Daar is massaal gehoor aan gegeven, zodat het Gelredome vrijdagavond, tijdens het eerste van tien concerten, er sfeervol rood uitziet. (telegraaf.nl)

Geweldig!! Samen met mijn moeder ben ik twee jaar geleden naar zijn concert geweest. Omdat ik erg blij ben met mijn moeder, had ik het concert kaartje kado gegeven. Mijn moeder vind Marco helemaal geweldig. Het concert was in de kuip en ze had op de radio gehoord dat vanwege de drukte geadviseerd werd, om met de trein te komen. Dus wij moesten natuurlijk ook met de trein. Op het station Maassluis aangekomen waren er nog vele andere (vooral blonde) dames aanwezig en ook niet zo vaak met de trein reisden. En ja. een kaartje haal je tegenwoordig uit een automaat en het loket is al een paar jaar gesloten. Maar goed, wij met de trein, en ik geloof dat er allen maar mensen in de trein zaten die naar Marco Borsato gingen. Het is een bepaald slag vrouw zeg maar. Er zaten ook mannen tussen, maar niet zo heel erg veel.

Aangekomen in de Kuip ging iedereen netjes direct naar de zijn of haar plaats. Het is een leuk uitzicht om de kuip met 80% blonde vrouwen gevuld te zien. Aan het einde van het concert ging iedereen weer terug naar de treinen. Marco riep nog even dat het fijn was als iedereen zijn rommel nog even in de prullenbakken deed. Aldus geschiedde!! Geen blikje meer te bekennen. Grappig was dat er bijna geen auto op de parkeerplaats stond. IEDEREEN was met de trein gekomen. Om bij de trein te komen moest er een straat overgestoken worden. Dus daar komen een paar duizend vrouwen aan, en in het midden van de straat staat 1 (één) politieagent op een paard. Die geeft een stop teken, even wachten dames, en hij laat het verkeer doorgaan. Dan stopt hij het verkeer, wenkt, en een paar duizend vrouwen steken de staat over. Dan roept hij weer, de volgende paar duizend wachten weer geduldig tot de agent de auto's weer voorbij liet gaan. Over pussy-control gesproken.

Toen ik deze oproep las, wist ik het gelijk: iedereen komt in het rood!! Geweldig die vrouwen, daar hou ik van.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Marco Borsato kleurt Arnhem rood”

  1. Pussy control :’-D

    Wel geweldig dat volk dat daar komt, ookal is het zo druk. het loopt gewoon niet uit de hand. Heel mooi.

Reacties zijn gesloten.