Mijn scriptie is af!

Hij is gereed! Mijn scriptie is af, klaar, finito, finished, done. Op mijn verdediging na ben ik dus klaar met mijn opleiding. Het is één van de zwaarste bevallingen van mijn leven geweest. MEN, wat een werk zeg, als ik dit van tevoren had geweten… dan had ik het ook gedaan 🙂

Als er mensen zijn die willen weten hoe dat ding er nu eigenlijk uitziet dan kun je hier mijn scriptie downloaden. En schrik niet, het is nog leesbaar ook. De samenvatting op pagina 6 zegt eigenlijk alles.

Voor nu resten mij zeeën van tijd. Het zal wel erg wennen zijn dat ik niet continue rekening met school hoef te houden. De laatste vier jaar heeft dat toch wel behoorlijk mijn leven beïnvloed. Zo, nu eerst een terrasje en een 7up!

Hallo wereld, hoe staat het ermee? Ja, Kees is onder zijn steen vandaan gekomen en heeft weer tijd voor van alles. Goed weekend iedereen van een blije Kees.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “Mijn scriptie is af!”

  1. Mooie scriptie Kees! Je gaat voorruit 🙂 !!! Wanneer krijg je een reactie op je scriptie? Terrasje en Kees o.k! Maar, 7-up??? Ook een goed weekend!

  2. Ik heb hem even vluchtig doorgelezen en het ziet er goed uit. Respect +

Reacties zijn gesloten.