Monster Meeting Heinenoord

[[image:p8280098b.jpg::left:0]] Wat doe je als het zondag 28 augustus is en je hebt een Ducati Monster. Juist, dan ga je naar de Ducati monster meeting 2005. En dat was best gezellig.

In het pitoreske Heinenoord heb ik mij zitten vermaken met vele Ducati liefhebbers. Rustig langs de kraampjes (ja, ik heb upgrades voor mijn duc gekocht), uitgebreid rondkijken, en natuurlijk veel inspiratie opdoen over hoe je je monster kan verbouwen. En ik moet nageven, ik heb een paar mooie dingen gezien. Nu eerst sparen, maar mijn verlanglijstje is al redelijk uitgebreid na vandaag.

Ach, je moet wat te wensen hebben in het leven nietwaar. De dag was leuk! Het weer zat erg mee en de gezelligheid was alom. šŸ™‚ Volgend jaar moet ik mijn agenda alvast boeken.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one