Morgen ga ik los!!

[[image:fhmr_2006_logo.gif::right:0]]Morgen is het dan zover. Mijn tweede halve marathon. De afgelopen dagen heb ik een beetje bijgeslapen en ik probeer een beetje op mijn eten te letten. Iets met koolhydraten en zo schijnt goed te wezen. Vanavond heb ik dus spaghetti op het menu staan. Alleen het weer hé, da's eigenlijk net ff 5 graden te warm.. Maar goed, zo is er altijd wel wat te klagen.

Mocht je geintresseerd zijn, ik heb startnummer 982. Hiermee moet je op de website de tijd mee kunnen opvragen.

http://www.fortishalvemarathon.nl

Update: De loop ging lekker! Het was wel wat aan de warme kant, maar goed dat hebben we ook weer overleeft. Mijn officiële tijd is: 02:09:44 . De eerste foto's: http://album.zoom.nl/user/KeesDiepstraten/halve%20marathon%20rotterdam/

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

4 gedachtes over “Morgen ga ik los!!”

  1. en natuurlijk Kees komt weer met vrouwelijk schoon over de finish!!

  2. Wie is die blonde met die grote bril op die laatste foto Kees? Nieuw pompertje?

Reacties zijn gesloten.