Nieuwe fiat 500 is schot in de roos!

[[image:43968.1.jpg::right:0]]TURIJN – Er zijn autootjes die een hoog 'ach gut, wat leuk' niveau hebben. Ze roepen nostalgische gevoelens op en zijn afgeleid van stijliconen bij uitstek. Net als de hedendaagse Mini is ook de 'Nuova Fiat 500' zo'n karretje. Erfgenaam van de oer-500, die op de kop af een halve eeuw geleden op 4 juli 1957 werd geïntroduceerd en een groot succes werd. Maar ook de nieuwe is een schot in de roos. (autotelegraaf.nl)

Leuk! Leuk! Leuk! Ik vind em leuk! Misschien moet ik toch maar mijn Duplo in ruilen… of voor erbij misschien… of toch maar een über-hippe cabrio. Een stoere lease-bak dan kan natuurlijk ook. Misschien moet ik gewoon mijn Duplo blijven rijden. Hmmm, welvaartsproblemen dus.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “Nieuwe fiat 500 is schot in de roos!”

Reacties zijn gesloten.