Novell Linux 10 xgl Technology Demonstration

Ok, ik dacht dat ik behoorlijk onder de indruk was van de video mogelijkheden van Vista. Hoe naïef van mij… Zie hier de tech demo van Linux [[image:icon_eek.gif::inline:0]]

http://video.google.com/videoplay?docid=-199899523054020719

Microsoft, eat your heart out!! Kijk het ff af, het is erg indrukwekkend. Die dingen die je wel eens in de Sience Fiction films ziet…… hou dat beeld vast.

(tnx Neo)

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

2 gedachtes over “Novell Linux 10 xgl Technology Demonstration”

  1. Kees – ik ben het helemaal met je eens. Het ziet er erg gaaf uit en je kunt het al draaien met een configuratie van drie jaar geleden. Kijk maar eens op deze pagina voor nadere achtergrond en linuxversies die het hebben. Want het is niet voorbehouden aan Novell.

    http://www.linuxforums.org/multimedia/xgl_preview.html

  2. Tijdje terug heb ik ook geprobeerd te installeren op ubuntu. Maar dat ging niet goed, iets met niet meer opstarten ofzo. Maar het heeft wel een hoog gadget gehalte, alleen het nut zie ik er niet echt helemaal van in.

Reacties zijn gesloten.