pac-man

The ultimate old-skool game: pac-man. Daar heb ik nog wat uurtjes achter gezeten! Voor de kerst heb ik een Plug & Play TV game gehad. Geen moeilijke graphics, geen lastige patches of updates, gewoon in de TV pluggen en go-baby-go. Inclusief de retro geluidjes. Deze staat gekoppeld aan de TV op oud-en-nieuw, het is maar dat je het weet. Dit is meer dan leuk, dit is heel erg leuk!

En dan heb ik op mijn verlanglijstjes ook nog de Atari variant staan. Ik ben binnenkort jarig. *hint* *hint*. In amerika bestaat dit gadget al een tijdje in de übergeek-shop aldaar. Bij thinkgeek.com heb ik al redelijk wat besteld, maar de verzendkosten zijn zo achtelijk hoog. Dus dan maar in Nederland op zoek gegaan. Een paar winkels verder, hebben we em gevonden. Hij stond niet eens in de winkel, maar ze hadden er eentje achter liggen. Bij de Dixons! Wie had dat nu gedacht. Dat moet natuurlijk ook anders kunnen dus op het internet aan het browsen gegaan. En jawel, ik heb een internet winkel gevonden waar deze ultime gadgets naar binnen te sleuren zijn. De thegadgetstore.nl, daar kun je terecht voor al deze leuke hebbedingentjes.

Of zoals ze het op deze site zeggen: Ben je al hard aan het sparen voor een PS3, Xbox 360 of Nintendo Revolution? Wellicht hebben we een Openbaring voor je. Duizelingwekkende graphics en omver-blazende geluidseffecten zijn niet alles.
Raap jezelf op van de vloer en zet jezelf weer in je stoel. We zullen het rustig uitleggen. Als je bekijkt hoe vaak je bereid bent een bepaald spel meerdere keren te spelen, komt het uiteindelijk in alle spellen neer op maar één ding: gameplay. Je speelt Quake of Unreal nooit meer omdat de graphics veel te 1995 zijn. Pac Man daarentegen…

Als je in 1985 een games-geek verteld zou hebben dat het binnen 20 jaar mogelijk zou zijn om games als Pac Man, Breakout, Pong en Astroids in all-in-one joysticks te stoppen die je simpelweg op een TV kan aansluiten, zou hij waarschijnlijk het Pieter Baan Centrum gebeld hebben voor een tijdje feest zonder onbegeleid verlof. (verder…)

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one