Seks en auto’s domineren mannenleven

Mannen denken voornamelijk aan drie dingen: seks, vrouwen en auto’s. Eerlijk toegeven doen ze dat trouwens niet, volgens eigen zeggen denken ze vooral aan familie, partner en werk.

Doorvragen levert echter de harde waarheid op, aldus het mannenblad Men’s Health dat een onderzoek door Trendbox liet uitvoeren onder 501 Nederlandse vrouwen en mannen. Vrouwen zijn beter in het benoemen van het werkelijke gedachtepatroon van mannen. Feilloos weten ze twee van de drie dingen in hun topdrie te noemen. Op de vraag: ‘Waar denk je dat mannen het meest aan denken?’ scoort seks het best. Auto’s en werk komen beide op een goede tweede plaats.

Als mannen over hun eigen gedachten praten, komen auto’s en vrouwen in de topvijf helemaal niet voor. Seks staat pas op de vierde plaats, onder de politiek correcte antwoorden als familie, partner en werk.

(telegraaf.nl)

En motoren, vergeet motoren niet!! En die vrouwen willen maar enkele dingen van ons mannen horen, dan zeggen we dat toch. Het levert namelijk wel weer sex op. šŸ˜‰ En trouwens, zo heilig zijn die vrouwen ook niet, maar da’s weer een heel ander verhaal.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one