Te laat types

Voor de mensen die mij al wat langer kennen, het is voor mij erg lastig om op tijd te komen. Het is geen onwil van mijn kant, maar het blijkt gewoon genetisch bepaald te zijn. Het gaat de laatste tijd beter, maar helemaal 'foutloos' ben ik zeker niet. Natuurlijk heeft iedereen daar altijd wat over te zeggen, maar zeker voor de critici onder ons lees eens het volgende stukje.

Kijk! Dat zijn betere manieren om de maandag te beginnen. Zie je wel, te laat komen is zo slecht nog niet. Het blijkt dat ik dus in ieder geval niet saai ben. Aan de andere kant moet ik wel toegeven dat als er een vrouw in het spel is dat ik dan veel meer op tijd ben dan als er geen vrouw in het spel is. Ik weet het het neigt naar discriminatie maar geef toe, het is wel om de juiste reden!

*En Kees gaat vandaag met een net iets grotere glimlach verder*

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one