tegenscript voor lastige telefonische verkopers

Iedereen heeft dat wel eens meegemaakt. Zit je te eten, krijg je een telefoontje van een verkoper die je iets wil aansmeren. Tijd voor tegengas! Hierbij een tegenschript voor als je lastig gevallen wordt door telefonische verkopers!!

Succes!

(tnx, Paul)

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

3 gedachtes over “tegenscript voor lastige telefonische verkopers”

  1. Ik deed dat standaard al (als ik er zin in had)

    Ik heb een keer een hele leuke meid aan de telefoon gehad waarvan ik op een gegeven moment precies wist waar ze woonde wat ze studeerde hoe lang ze dit al deed en precies wanneer ze me terug ging bellen.

    Maar de verbinding werd op een gegeven moment verbroken kort nadat ze mij vertelde dat haar computer het niet meer deed , dat was wel leuk.

    Maar…… ze klonk heel leuk en je weet hoe dat gaat , die zien d’r meestal niet uit !

Reacties zijn gesloten.