tent kopen

Over een paar weken gaan we een weekje naar frankrijk. Op een camping! Nu ben ik inmiddels al een paar keer naar die camping geweest en ik sliep daar altijd wel bij iemand in. Maar dit jaar gaan we samen en hebben we besloten een tent te kopen. Dus wij op het internet kijken naar tenten. Er zijn een aantal mensen in onze omgeving die veel camperen en dus veel verstand van tenten hebben. Wij vragen, heb je nog advies voor ons? Goed…. dat was een hoop advies. Wel wat slimme dingen gehoord. Als je tent overdag opstaat, zorg dan voor een lichte kleur ivm de zon. De verschillen tussen katoen en polyester zijn nu duidelijk. Ook de verschillen tussen goedkopere en duurdere tenten zijn de revue gepasseerd. Daarnaast maak je je natuurlijk een voorstelling van hoe groot een tent dan in het echt is. Ik weet niet of andere mensen dat ook wel eens gedaan hebben, maar in het echt is zijn de tenten toch een stuk GROTER als je zou verwachten. Phoe, dat was ff anders dan we dachten. Om een lang verhaal kort te maken, deze tent is het geworden.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

3 gedachtes over “tent kopen”

  1. Gaaf! Kunnen we samen camperen! (oh god nee, denk Kees)Meer zielen is meer gezelligheid en drankverbruik. Lijkt me leuk!

  2. drankverbruik….. aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vermoed ik dat het drankverbruik de mate aan zal nemen waarvan ik vermoed dat het zal aan aannemen. Met andere worden: we gaan gruwelijk zuipen!

  3. ik heb ook nog ff snel een weekie Zeeland gepland met een stapel vrienden 😀 wish me luck 😉

Reacties zijn gesloten.