Terug van vakantie

Na 1,5 week ontspannen te zijn, weer terug in Nederland. Het fransen zijn toch wel behoorlijk anders dan de nederlanders. Het gaat allemaal veel gemoedelijker en rustiger. Niemand heeft eigenlijk echt haast en dat heeft eigenlijk wel wat. Tijdens deze vakantie hebben we ons helemaal gestort op het oud-franse Jeu De Boule. Iedere dag van 17:00 tot 20:00 hebben we ons op dit spel gestort. En het is leuk!

Bob is iemand die een omgekeerd bioritme heeft. Omdat hij op tijd moest wakker worden (Jeu de boule) heeft Axel een geluidsfragment opgenomen, op een mp3-speler gezet, boxen eraan vastgeknoopt en op repeat geknald. Enkele minuten later was hij wakker! Dit was fragment 1 en erachter zat fragment 2. Speakertjes erbij en dan eindeloos blijven herhalen…. Het zinnetje “Bob, dit stopt niet!!” bleek uiteindelijk de doorslag te geven. Je had erbij moeten zijn denk ik.

Naast het gebruikelijke eten, drinken, slapen, lezen, schaken, jeu de boule, hardlopen, zwemmen en winkelen eigenlijk niets bijzonders gedaan. Dat noemen ze vakantie nietwaar šŸ™‚ En foto’s? Natuurlijk zijn er foto’s!

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Terug van vakantie”

  1. nou kees wat een ongelovelijke pleuris zin was dat zeg…

    sppokt nog steeds door mijn hoofd heen. en bedankt he >-(

Reacties zijn gesloten.