Thaise vissers eten grootste meerval ooit gevangen

[[image:meervalletje_jpg_915931c.jpg::left:0]]Je hebt vissen, maar ook de overtreffende trap van vissen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik minutenlang heb lopen starten naar mijn scherm om te zien of het geen trucage/photoshop was. Maar het ziet er heel erg echt uit. Geen idee dat die vissen zo groot konden worden. Het zal je gebeuren zeg, zit je daar een beetje ontspannen tegen je dobber aan te kijken heb je beet. En heel erg beet zal ik maar zeggen. Dan begin ik ook gelijk praktische dingen te bedenken, wat voor vislijn hebben ze gebruikt, een staalkabel? En hadden ze veel moeite om het haakje los te maken? Dat soort dingen dus.

http://www2.telegraaf.nl/buitenland/article22285251.ece

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “Thaise vissers eten grootste meerval ooit gevangen”

  1. Misschien hebben ze hem wel met een schepnetje gevangen!

Reacties zijn gesloten.