The Matrix: revolutions

Gisteren naar het slot van de matrix triologie geweest. En ik moet zeggen: indrukwekkend. Zo slecht als 2 was, zo goed is 3. Tussen hele spannende scene’s waarbij ik echt op het puntje van mijn stoel zat (en dat is al best wel een tijdje geleden) en nog wat filosofische momenten tussendoor, is het gewoon een leuke film. Soms iets aan de zoetzappige kant, maar dat heeft meer met het evenwicht te maken. Nu ben ik niet zo’n doorgestudeerde film-criticus, maar gewoon iemand die het z’n geld waard vond.

Na het zien van de matrix 1, had je toch wel een tijdje nodig om het te beseffen en erover na te denken. Wat als we inderdaad in de matrix leven…. Deel 2 was niet echt schokkend. Tenminste voor mij net zo schokkend als x-men 2, tomb raider 2, etc. Meer van hetzelfde maar dan nog groter, specialer, etc. Niets nieuws dus, alleen grotere getallen.

Maar matrix 3, ja toch heeft die wel wat. Het einde is wel logisch, maar zag ik toch niet aankomen. En zo zie ik een film graag. Mocht je nog in de buurt zijn van een bioscoop, knallen joh!

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “The Matrix: revolutions”

  1. mijn broer is er gister ook heen geweest…hij vond hem zeer kut! 1 was goed 2 minder en 3 is helemaal niet om aan tezien…ze hadden volgens hem er nog een paar honderdduizend in moeten pompen om alles af tewerken, maar dat is zijn mening…ik wil er binnen kort ook heen. even een gaat je zoeken in mijn drukke schema

Reacties zijn gesloten.