tweede ronde gehaald

Voor de mensen die graag op de hoogte blijven. De tweede ronde van mijn tentamens ben ik ook goed doorgekomen. De vakken Wiskunde (8,6), Boekhouden (8,2) en Algemene Economie (9,1) heb ik binnen, voor Bedrijfseconomie met mijn hakken over de sloot (5,5) maar dat was wel een verschikkelijk moeilijk tentamen. Alleen Recht heb ik niet gehaald (5,1) maar ik heb ruim voldoende compensatiepunten om dat goed te maken.

Misschien dat ik Recht nog wel over doe om er zeker van te zijn dat ik het allemaal een beetje lekker in mijn hoofd heb zitten. Maar gelukkig is dat optioneel. Op naar de derde ronde!

En nu is het weer tijd voor een biertje.

Update: recht is opgehoogd, het is een 5,5 geworden!! Ik heb dus wel alles binnen. šŸ˜€

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

Een gedachte over “tweede ronde gehaald”

  1. Het is tijd voor een hele krat! Pracht cijfers Kees! Keep up the good work!(h)

Reacties zijn gesloten.