Voorbereiding Nijmeegse 4daagse – deel uch

Omdat over ongeveer drie weken het moment van de waarheid aanbreekt, moet ik toch mijn trainingsschema iets gaan opvoeren. Tot nu toe heb ik 3 x 10 kilometer en 1 x 35 kilometer gelopen. Dat zet natuurlijk niet echt zoden aan de dijk.

Vandaar dat ik vandaag om 06:15 (ja je leest het goed, op zondag) ben gaan lopen. Heen-en-weer Hoek van Holland. Dat is ongeveer 30 kilometer. Omdat het zo warm is, kon ik gelijk kijken of dat nog een beetje te doen is. Ik ben net terug, en pffff…. De laatste 5 kilometers (zo rond 12:00) vielen erg tegen zo vol in de zon. En dan te bedenken dat ik 4x 50 kilometer moet lopen. Hopelijk schijnt de zon niet al te hard, dat is echt niet leuk.

En ik ben gelijk weer met mijn neus op de feiten gedrukt, meer trainen Kees, anders gaat het niet gebeuren… Zo, nu eerst een koffie en mijn benen omhoog leggen.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

4 gedachtes over “Voorbereiding Nijmeegse 4daagse – deel uch”

  1. en as. zondag (9 juli) gaan we even een biertje pakken op de coolsingel. lopend heen en terug!

  2. Het begrip warm heeft voor mij een hele andere betekenis gekregen. Ik zit nu in huis, en het is hier met 32 graden vrij fris. Buiten is het zo’n 41 graden, met een beetje wind. Ik begin te snappen waarom het altijd negers zijn die marathons winnen, allemachtig wat lopen die gasten een berg. Tja je moet wel, als je met je auto pecht hebt en het dichtst bij zijnde dorp zo’n dertig KM of meer weg is.

    Nee hoor, ik wens jullie allemaal heel veel plezier en succes bij de voorbereiding en de loop zelf, en ben benieuwd naar een verslag ervan!

  3. Maar heb je ook 4 dagen achter elkaar 50km trap op trap af gelopen? šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.