Wandelen tot je erbij neervalt

Zo, vandaag de laatste grote training gedaan. We mogen over 8 (acht!!) dagen los in Nijmegen. Dus er moest maar eens een aardige afstand tegenaan gesmeten worden. Het was tijd om onze eerdere afspraak in te luiden. We hadden in het verleden aangegeven dat we voor de voorbereiding een biertje zouden gaan doen op stadhuisplein in Rotterdam. Lopend!

Dus vandaag Rotterdam heen-en-weer gelopen. En omdat we te 'weinig' kilometers hadden, hebben we er nog een rondje Maassluis aan vastgeplakt. Hiermee is het totaal vandaag op 41 kilometer gekomen. Geen van ons heeft een blaar opgelopen. Dat betekend dat onze gear goed is. Teruggerekend ben ik er nu achter dat ik 1 liter water per 10 kilometer drink. Dus dat worden nog wat refills onderweg.

Omdat het de schijn had dat het vandaag net zo'n hete dag als gister zou worden, zijn we op tijd vertrokken. Op tijd betekend 05:30 op Zondag ochtend. We kwamen nog allmaal mensen tegen die onderweg naar huis waren van het stappen… Maar goed, het is voor een goed doel denken we dan maar. Zowel Casper als Wouter hebben vandaag ruimschoots de 40 kilometer gehaald, dus dat gaat wel goedkomen. Na een half uurtje waren we weer hersteld van de ergste gevoelens. We zijn er wel collectief over uit, dat kruisje is éénmalig. Binnen is binnen!! Nog een ruime week en dan gaat het beginnen.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

4 gedachtes over “Wandelen tot je erbij neervalt”

  1. die vierdaagse gaat helemaal goedkomen 🙂
    alvast heel veel succes 🙂

Reacties zijn gesloten.