Wordt weer een echte man!

Een tijdje geleden had ik er al een opmerking over gemaakt, de retroman is weer terug. Een man mag weer man zijn. Dus niet meer de hard-van-buiten-zacht-van-binnen variant, nee gewoon weer de mannelijke man. De held, de gentleman, Brad Pitt in Mr. en Mrs. Smith, Daniel Craig als James Bond, Russell Crow in Gladiator, Nicolas Cage in ‘gone in 60 seconds’. Mannelijk, houd van alles waar stroom en benzine doorheen gaat, mag hard, bot en eigenwijs zijn, maar wel met klasse, passie, stijl en testosteron.

Door alle emancipatie en feminisme zijn de mannen collectief ‘zacht’ geworden. Nu dachten de vrouwen dat dat was wat ze wilde maar wat blijkt, (be aware of what you wish for) het is knap saai geworden zo voor de TV. De meeste mannen zijn nu verworden tot de teddyberen waar de vrouwen van droomden en de ECHTE mannen zijn er bijna niet meer. Eerst praten en anders op de bank slapen, daar krijg je geen mind-blowing horizontale actie van. Beste dames, daar krijg je onvoorstelbare saaiheid en sleur van.

Schrijver Tijn van Ewijk heeft er een boek overgeschreven. De (politiek correcte) uitgever vond het een beetje te hard overkomen (da’s ook de bedoeling vriend!) en wilde het zo niet uitgeven. Leve het internet. Nadat de schrijver de website remancipeer.nl geopend had bezweek deze onder de druk van de vele bezoekers. Dat is dan weer niet zo mannelijk. De telegraaf schrijft er als eerste over. Niet dat dat zo stoer is, maar het is wel direct landelijk bekend.

Mannen, verover de controle weer terug. Dat geeft je de mannelijkheid waarmee je weer echt een vrouw kunt veroveren. Gewoon omdat het zo hoort. Dus niet het bed in praten, nee, het bed in veroveren. Met trekken en duwen, met complimenten en afwijzingen, niet begrijpen maar intrigeren, door onnavolgbaar mannelijk en gewoon weer trots op jezelf te zijn. Wordt weer een echte man! GRRAAAUUWWW!!

Enne studenten, dit geld ook voor jullie.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one