Yamaha Vmax Guinness Book of Recordsdag

Morgen gaat de VmaxClubHolland een poging wagen het wereldrecord Vmax Line-up te verbeteren. Dat moet zeker een imposant gezicht worden. Uit verschillende landen van europa komen er deelnemers. Alle motoren worden op de pier van scheveningen neergezet.

Daarnaast is er ook ook tourrit door het westland en omstreken. Om ervoor te zorgen dat het een en ander een beetje in goede banen geleid wordt rijden er een heel stel begeleiders mee. Waaronder mijn broer en ik dus. Omdat wij beide geen vmax rijden, kunnen we mooi helpen met het afzetten van kruispunten en dat soort dingen.

Dus toen ons dat enige tijd geleden gevraagd werd, reageerde we heel enthousiast. De beste man was alleen vergeten te vertellen dat we dan wel om 07:00 op zonda-ochtend aanwezig moeten zijn. šŸ™ En ochtenden zijn al niet mijn sterkste kant… Maar goed, je moet er wat voor over hebben. Het weer zit in elk geval mee, en mocht je morgen in de buurt van scheveningen zijn en ruim 500!! vmaxen op rij te willen zien, komt langs. Altijd gezellig.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one