“Pa & Ma, ik ga!”

Pa & Ma, ik ga! Dat zijn de woorden die vorige maand over mijn lippen kwamen.
Ik heb er lang over nagedacht, maar nu is het dan toch echt zover. Ik ga op kamers!

Met zo goed als zeker mijn MBO diploma op zak en de eerste kennismakingsgesprekken op Hogeschool Rotterdam achter de rug. Lijkt het me leuk om dan ook in Rotterdam te wonen. Nog even voor de volle 200% het studenten leven mee pakken. Je moet het toch een keer meegemaakt hebben.

Dus een tijdje geleden gaf mijn broer aan te willen verhuizen. Hij was zijn studenten kamer na 3 jaar toch ECHT zat geworden. Dit zag ik als een kans om niet voorbij te laten gaan. Een studentenkamer in hartje Rotterdam, een leuke prijs en je deelt het huis met maar 1 persoon, dus niet al dat gezeik over afwas/vuilnis/herrie enz. enz.
Eerst zal ik het op mezelf wonen tot oktober uit gaan proberen. Bevalt het me dan wordt alles op mijn naam overgeschreven en wordt het dan echt serieus.

1 / 2 juli begint het heen en weer gesleep van bedden/kleren etc. En ik hoop het weekend van 3 juli daar al door te brengen.
Ik zal dan ook direct wat foto’s plaatsen, maar het is natuurlijk leuker als je het met eigen ogen komt bekijken.

Jullie zijn vanaf 3 juli welkom op de Scheepsmakershaven in Rotterdam:


Grotere kaart weergeven

Voor alle vorderingen kan je mij volgen op: www.caspervanderdoes.nl