The king of pop leeft niet meer

Alhoewel leven ratief kan zijn is the king of pop overleden. Het zal niemand ontgaan zijn. Michael Jackson is overleden. Ik ken mensen die idolaat waren, wat veel verder gaat dan mijn waardering. Toch laat het mij verre van koud. Ik had tickets voor zijn concert op 22 Juli, die bestel je niet zomaar.
Toen ik ging slapen las ik de zoveelste roddel: MJ in het ziekenhuis. Toen ik om zes uur wakker werdt was Michael Jackson dood.

Ik weet dat ik dit niemand hief te vertellen. Niemand kan er iets mee. Maar de held moet herdacht worden. Je mag van de man vinden wat je wilt. Ik zal de laatste zijn om zijn persoonlijkheid heilig te verklaren maar zijn muziek is ronduit geniaal. Inspiratie voor velen, zijn dood een mokerslag voor velen.

Ik begin langzaam te beseffen dat het echt gebeurt is. Maar voor nu zeg ik: laten we nog eeuwig van zijn muziek genieten. Opdat wij niet vergeten…

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.