75% tot 80% van alle verstuurde e-mail is spam!

Men, dat is veel. Veel klanten klagen er ook over en we doen alles wat we kunnen om het voor de klanten te verhelpen. Maar ik wist niet dat het inmiddels zo ver opgelopen was. Dit is toch niet leuk meer. Op deze manier gaat e-mail aan zijn eigen succes ten onder. Dan gaan we over op msn-berichten ofzo. Het schijnt dat er op 0,1% tot 0,2% van de spam berichten geklikt wordt, dus het schijnt nog steeds lonend te zijn. Ik heb mijn ouders vorige maand proberen uit te leggen wat spam is, hoe het ontstaat, waarom ze het krijgen en wat ze eraan kunnen doen. Met moeite kunnen ze het begrijpen. "Maar daar heeft IEDEREEN toch last van? Waarom doen die mensen dat dan?" Geld ma, alleen om het geld. *zucht*

http://www.webwereld.nl/articles/40151/postini

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

4 gedachtes over “75% tot 80% van alle verstuurde e-mail is spam!”

  1. Volgens Messagelabs lag dat gemiddelde aanzienlijk lager, namelijk op 58,04%. Messagelabs heeft het afgelopen jaar meer dan 60 miljard e-mails gescand (meer dan 180 miljoen per dag!)

  2. @Carstens spamfilter: helaas is de spam dan wel al over het internet bij jou gekomen, daar wordt hij pas gefilterd of weggegooid. De spam zou bij de provider of zelfs voordat het bij de provider komt moeten worden afgevangen. Dat scheelt dus een heleboel traffic.

  3. Maarja als je provider dat niet doet, moet je het toch zelf doen.

Reacties zijn gesloten.