Abseilen vanaf de euromast

Afgelopen maandag wees mijn goede vriend A. mij erop dat je tegenwoordig kunt Abseilen vanaf de euromast. Da’s ongeveer zo’n 100 meter hoog. Kick! Die staat dus gelijk op het programma. Komende zomer kun je mij, en waarschijnlijk een aantal anderen, zien bengelen aan de euromast.

Oh Yeah!!

Info kun je hier vinden. En hier staat een flyer.

Gepubliceerd door

Kees-Jan

It takes one to know one

3 gedachtes over “Abseilen vanaf de euromast”

  1. Cool Kees! Zoiets heb ook ook een keer gedaan maar dan van een berg af en weer 100 mtr. omhoog klimmen. Zal bij de Euromast miet lukken die is spiegel glad!

  2. Lijkt me leuk. Jammer genoeg moet je 18 zijn:( .Dan nog maar een jaar wachte.

  3. Grappig!

    Heb het toevallig vanmorgen op mijn site gezet,

    want ik ag ook binnenkort!!

    Kickkuhhhhhhhhhhhh!! šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.