AIDS kan genezen worden ?!

Zoals over veel onderwerpen doen ook over de ziekte AIDS veel complottheorieën de ronde op internet. Vooral over het ontstaan ervan, het HIV virus zou gemaakt zijn door de russen, afkomstig zijn van negers of door aliens verzonden. Whatever. Maar waar vooral veel over gepraat word is de rol van AIDS binnen de wereldeconomie. Het is een feit dat de ziekte vooral zwakke economieën ongelofelijk veel geld kost. In sommige landen loopt het jaarlijks verlies van gezonde arbeidskrachten tot in de tientallen procenten van de totale beroepsbevolking, als gevolg van AIDS. Vervolgens zijn er complottheorieën die beweren dat de westerse wereld, die landen die de wereldeconomie in handen hebben, dit graag zou houden. Zolang AIDS de beroepsbevolking flink blijft uitmoorden zullen bepaalde landen nooit rijk worden. En blijven andere dus zo machtig als ze nu zijn.

 Bewijs? United States Patent 5676977 , waarin een manier word beschreven waarop AIDS genezen kan worden (de huidige medicatie kan hooguit remmen). Nog nooit van gehoord? Kan kloppen, en dat willen de grote meneren wereldlijders graag zo houden.

Gepubliceerd door

Dennis

Mijn naam is Dennis. Ik schrijf, ik luister en ik leef. Benieuwd naar wie ik ben? www.dennishunink.nl voor mijn digitale leven.

2 gedachtes over “AIDS kan genezen worden ?!”

  1. Dat het genezen kan worden is misschien waar, maar is het betaalbaar en rendabel om aan de man te brengen? Een mensenleven is onbetaalbaar, maar zijn de bewoners van de westerse wereld (waar vandaan het geld moet komen om deze manier te financieren) zo gul dit aan te schaffen?

    Is het wel rendabel? Zet je in Botswana zo’n machine, maar komen er in Zimbabwe meer AIDS patienten bij dan er genezen worden.

    De aids remmers van nu zijn “goedkoop” en doen hun werk, incombinatie met voorlichting (!!!!), goed.

    Voorlichting staat bovenaan, anders is het dwijlen met de kraan open.

    Misschien iets wat de toekomst gaat brengen, maar ik verwacht niks in de nabije toekomst.

Reacties zijn gesloten.